неділю, 13 травня 2012 р.

Logitech Alert: системи відеоспостереження


Компанія Logitech вирішила розширити лінійку своїх пристроїв торгової марки Logitech Alert. Так, Logitech Alert 750N Indoor Master System – це нова система відеоспостереження, котра завжди готова до використання й дозволяє почувати себе "присутнім" там, де насправді вас немає. Простота установки системи, широкий кут огляду, можливість бачити вночі, комп'ютер і безкоштовний акаунт для віддаленого перегляду відео покликані забезпечити спокій користувача такої системи.
Нова система оснащена додатковими функціями безпеки. Насамперед, це Logitech Alert 700N Indoor Add-On Camera – автономна камера нічного бачення, котра легко під’єднується до системи й дозволяє спостерігати все, що відбувається у вашому домі.
Мережа HomePlug спрощує установку системи, камер та зовсім нескладна в налаштуванні. Достатньо підключити камеру до розетки, HomePlug використовує електричну проводку для мережі та безпечної передачі відео.
Основна камера Logitech Alert 750N Indoor Master System та додаткові Logitech Alert 700N Indoor Add-On Camera працюють з відео HD (960 x 720 @ 15fps), кутами огляду 130° та дозволяють бачити вночі. В умовах повної темряви система спроможна реєструвати зображення на відстані 15 метрів. Система з додатковими камерами здатна працювати з 16 програмованими зонами огляду, датчиками руху, в режимі автоматичного запису й відправки користувачеві повідомлень електронною поштою або через SMS.
Logitech Alert 750N Indoor Master System і Logitech Alert 700N Indoor Add-On Camera стануть доступні в травні за ціною, відповідно, € 359 і € 309.

Немає коментарів:

Дописати коментар