пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Sony CP-A2LAKS: акумуляторна батарея плюс динамо-машина


Компанія Sony відома на ринку своїми батарейками та акумуляторними батареями CycleEnergy не менше, ніж продукція Eneloop іншого визнаного лідера Panasonic. А тому перед обома компаніями завжди стоїть непросте завдання, як утримати ринок збуту своїх товарів, а то й відвоювати позиції суперника.
На цей раз Sony вдалась до випуску однієї зі своїх нових батарей CP-A2LAKS за ціною 8000 ієн (близько € 79.50), що призначена для власників мобільних телефонів від Apple та інших виробників. Батарея, вона ж і зарядний пристрій водночас, легко розширить межі автономії вашого телефону. Ґаджет навряд чи підійде для повсякденного використання, але згодиться в ролі аварійного джерела живлення, що не дозволить вам залишитися без зв’язку.

Батарея достатньо компактна, має два USB порти для зарядки двох пристроїв одночасно. До того ж її виробником пропонуються два способи підзарядки. Простий і швидкий полягає у підключенні вашого мобільного ґаджету через адаптер до акумуляторної батареї. Зрозуміло, що у цьому випадку передбачається завчасна підзарядка батареї від електричної розетки, котра не завжди буває доступною. Тому Sony додатково пропонує динамо-машину для зарядки CP-A2LAKS – батарея отримує "енергію" ваших рук. Робота такої динамо-машини не надто вражає, та все ж…






Немає коментарів:

Дописати коментар