пʼятницю, 4 травня 2012 р.

Marshall Freeplayer – акустика в стилі модерн с акцентом на ретро


Коли старовинний дизайн намагаються поєднати з ультра сучасними технологіями, результат доволі часто розчаровує. Тим не менше, дизайнер Майкл Ембер (Michaël Imbert) пішов саме таким шляхом, що привів його до Marshall Freeplayer.
Нагадаємо, Marshall – це добре відомий професійним музикантам британський бренд, компанія-виробник високоякісних підсилювачів і музичних інструментів. Майкл Ембер розробив високотехнологічний корпус за зразком Marshall. Marshall Freeplayer – бездротова акустика, що може підключатися до будь-яких зовнішніх джерел з використанням технології Bluetooth. Це може бути будь-який портативний гаджет, наприклад, планшет чи смартфон. У сучасному оточенні ретро-пристрій виглядає досить привабливо. Високоякісний звук поширюється на всі 360 градусів. Корпус має сенсорний інтерфейс, а також док-станцію для успішного поєднання з пристроями компанії AppleіPod/iPhone.
Елегантний та вишуканий Marshall Freeplayer цілком відповідає менталітетові британської марки. Правда, на цей момент він все ще перебуває на стадії концепту.


Немає коментарів:

Дописати коментар