понеділок, 13 серпня 2012 р.

Elagone: універсальний дерев'яний світильник


Останнім часом у своїх новітніх розробках світильників молоді дизайн-студії нерідко звертаються до універсальних дерев'яних ламп. Elagone – один з таких світильників, що дуже вдало приховує й водночас розсіює тепле світло довкола вас.

Лампа Elagone – саме той аксесуар, який з легкістю може прикрасити й осучаснити будь-який домашній інтер'єр чи офіс. Далеко не позбавлений естетичного смаку, світильник виготовлений з масиву дуба з прихованими всередині світлодіодами. Нотку м'якості освітленню додає відбиття від внутрішніх стінок дерев'яного короба. Лампа практична та функціональна, розташовується горизонтально чи вертикально в залежності від бажаного ефекту. Простота дизайнерського виконання легко перетворить світильник на прикрасу в домі. А це, слід гадати, неминуче зацікавить прихильників сучасного інтер'єру в їхніх пошуках новинок.

На сьогоднішній день лампа доступна у двох варіантах виконання (відрізняються розмірами) від студії Elomax Agency. Вперше світильник був представлений на Salon Del Mobile 2012 у Мілані.




Немає коментарів:

Дописати коментар