четвер, 14 червня 2012 р.

OHEA: застеляти ліжко відтепер не доведеться


Ласкаво просимо до розумного ліжка іспанської фірми OHEA, що спеціалізується на проектуванні меблів.
Піднімаючись вранці з ліжка, кожному з нас доводиться виконуватися ледь не ритуальний обряд – застеляння. Правда, не всім, бо інакше не виникали б постійні причини для гніву й сварок в окремих сім’ях – суперечки між батьками та їхніми дітьми з приводу незастелених ліжок. Але факт залишається фактом: багатьох насправді сильно дратує заправка постелі після пробудження. Не в останню чергу, із-за поспіху та браку часу. Однак у кількох випадках можна знайти оправдання. Наприклад, зважаючи на похилий вік людини чи фізичні вади внаслідок аварії, інвалідності тощо.

Все це цілком справедливо, але тільки не про ліжко від OHEA, яке незабаром стане доступним у декількох розмірах і кольорах. В автоматичному режимі система датчиків, котра щойно встановила відсутність господаря на ложі, запускає механізм застеляння та в лічені секунди справляється з цією надокучливою справою.
Перегляд відео, що пропонується нижче, дозволяє наголосити на надійному закріпленні нижньої частини покривала. Так як після гарячої ночі система зі своєю основною функцією може не справитися – застеляти доведеться вручну.


Немає коментарів:

Дописати коментар