пʼятниця, 22 червня 2012 р.

Rinser Toothbrush: зубна щітка… з фонтаном


Цілком очевидно, що американський дизайнер намагається змінити наші усталені уявлення про буденні предмети, даруючи вельми цікаві ідеї, зокрема, оригінальну зубну щітку...

Вживаний щодня ґаджет, автором якого став Scott Amron, отримав назву Rinser Toothbrush. Що в ньому такого особливого? Насправді ця зубна щітка, крім основної своєї функції, ще може фонтанувати тонким струменем води зі своєї ручки. Це особливо зручно для полоскання ротової порожнини після чищення зубів. При цьому досить помістити в горизонтальному положенні її під струмінь води з крану. Вода стане виходити через невеликий отвір. Саме по собі вдосконалення зубної щітки не надто революційне, але разом з тим видається досить практичним при догляді за порожниною рота.
Сама ідея створення Rinser Toothbrush датується ще 2007 роком, але тільки в поточному році зубна щітка від дизайнера Scott Amron потрапила у виробництво. На сайті дизайнера приймаються попередні замовлення на Rinser Toothbrush. Вартість зубної щітки – $ 22, поставки розпочнуться в листопаді місяці.


Немає коментарів:

Дописати коментар